Fisa port arma

CENTRUL MEDICAL ORTHOPEDICS detine autorizatie pentru efectuarea de evaluari si avizari medicale in vederea eliberarii certificatului medical tip pentru obtinerea sau prelungirea permisului PORT-ARMA (in cazul celor care doresc sa obtina sau sunt detinatori de arme letale sau neletale).

Fisa medicala portarma are o valabilitate de 6 luni de la data efectuarii analizelor medicale portarma. Termenul la care trebuie reinoit permisul de portarma, deci reluate analizele medicale portarma este de 5 ani. In cazul prelungirii valabilitatii permisului de arma, avizul medical port arma va include multiple examinari medicale.

 

Avizul medical portarma este necesara tuturor detinatorilor de arme si munitii (persoane fizice sau juridice), detinatori de arme letale (cadre militare, magistrati, demnitari, vanatori etc) sau arme neletale (arme de autoaparare), instructor poligon, tir sportiv, gestionar arme si munitii, armurier, colectionar arme etc. Analizele medicale portarma atesta calitatea solicitantului de a fi apt sa detina, sa poarte si sa foloseasca arme si munitii.

 

Formularele tip necesare completarii fisei medicale portarma vor fi disponibile la receptie, pacientii trebuind sa prezinte urmatoarele documente:

  • Buletin / Carte de identitate
  • Permisul portarma – in cazul prelungirii valabilitatii permisului pentru arma.

Programari la numarul de telefon:
0753 621 849