Siguranta Circulatiei

Centrul Medical Orthopedics, autorizata conform noului ordin MT/MS, agreata de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – Bucuresti, efectueaza vizite medicale si examinari psihologice pentru personalul cu responsabilitati in Siguranta Transporturilor – Siguranta Circulatiei.

În urma examinării, comisia medicală va elabora unul dintre avizele de aptitudine/inaptitudine, respectiv: APT, APT CU RESTRICȚII, INAPT TEMPORAR sau INAPT. Persoanele apte cu restricții sau inapte temporar vor primi, conform art. 13 din ordinul 1259/2013 un aviz cu caracter definitiv APT sau INAPT, după rezolvarea afectiunii medicale care a determinat retragerea din funcția cu atribuția de siguranța circulației.

Conform ordinului 1259/2013, art. 7, persoanele care vor fi examinate vor depune la recepția Clinicii adeverința medicală de boli cronice eliberată de medicul de familie şi evidenţa zilelor de concediu medical pe ultimele 12 luni.

Obs.: Solicitantul avizului medical pentru siguranța circulației se va prezenta cu toate documentele medicale si de identitate necesare, dar si cu ochelarii de vedere, in cazul in care acestia exista.

Acte necesare:

  • Buletin
  • Permis Auto
  • Adeverinta medicala de la medicul de familie
  • Scrisoare medicala de la medicul specialist (in cazul in care exista patologii cronice)
  • Adeverinta angajator

Programari la numarul de telefon:
0753 621 849